foto

Heung-soo Kim

  • nar. 19.5.1983 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Chameul soo eoptneun
2009 Abbaga yeojadeul jongahae
2008 Ddeugeoun geosi joha
Nappeun nomi deo jal janda
2006 Abeojiwa mariwa na
2003 Nangman jagaek
2002 Obeo deo reinbou
2000 Siworae
Bollingbeuling

TV seriály

2014 Cheongchun (TV seriál)
Dalkomhan bimil (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 4 (TV seriál)
Sibpalse (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2011 Wanbyeokhan seupayo (TV seriál)
2010 Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
2008 Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
2005 Lulu kongju (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Kkotboda aleumdawi (TV seriál)
2002 Ddokbaro salara (TV seriál)
Jegukui ahchim (TV seriál)
Romangseu (TV seriál)
2000 RNA (TV seriál)
1999 Hakgyo 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace