foto

Heung-soo Kim

  • nar. 19.5.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Chameul soo eoptneun
2009 Abbaga yeojadeul jongahae
2008 Ddeugeoun geosi joha
Nappeun nomi deo jal janda
2006 Abeojiwa mariwa na
2003 Nangman jagaek
2002 Obeo deo reinbou
2000 Siworae
Bollingbeuling

TV seriály

2019 Uahan monyeo (TV seriál)
2018 Sasaenggyeoldan romaenseu (TV seriál)
2014 Cheongchun (TV seriál)
Dalkomhan bimil (TV seriál)
Sibpalse (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
2011 Wanbyeokhan seupayo (TV seriál)
2010 Peurejidenteu (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
2008 Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
2005 Looloo gongjoo (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Kkotboda aleumdawi (TV seriál)
2002 Ddokbaro salara (TV seriál)
Jegukui ahchim (TV seriál)
Romangseu (TV seriál)
2000 RNA (TV seriál)
1999 Hakgyo 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky