foto

Jonathan Chibnall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Inkarnace
2013 Bloodline (TV film)
Práskač
2008 Zločinec
2006 Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
1999 Blázniví únosci

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
The Wrong Man (S01E05)
Luke Cage (TV seriál)
If It Ain't Rough, It Ain't Right (S02E08)
All Souled Out (S02E05)
Daredevil (TV seriál)
Reunion (S03E11)
Upstairs/Downstairs (S03E08)
The Perfect Game (S03E05)
další epizody (4)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Bar the Big Boss (S01E12)
The Mistress of All Agonies (S01E09)
Immortal Emerges from Cave (S01E06)
další epizody (4)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Win Some, Lose Some (S01E08)
Pants on Fire (S01E05)
The City of Sisterly Love (S01E02)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Soudný den (S03E16)
Struny v pozadí (S03E14)
Sousedská hlídka (S03E13)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Jak na překupníky (S03E09)
Ukradený účet (S03E07)
Scott na útěku (S03E06)
další epizody (9)
2010 V (TV seriál)
Fruition (S01E11)
We Can't Win (S01E08)
Welcome to the War (S01E05)
Ve službách FBI (TV seriál)
Vězňovo dilema (S02E07)
Nebezpečný dluh (S02E06)
Jako v knize (S02E04)
další epizody (4)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
V (TV seriál)
It's Only the Beginning (S01E04)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Zázračné dítě (S05E06)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Tam někde (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace