foto

Kwang-rok Oh

  • nar. 27.8.1962 (58 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Yogahakwon: jukeumeui kundallini
2019 Cheonmun: modneunda
Rodeukil
Susanghan ius
2018 Byutipuldeijeu
2017 Daelibgoon
Gaeul ucheguk
Rokkeunrol halbae
Seokjoojeotaek salinsageon
2016 Siseon sai
2015 Dwaeji gateun yeoja
Sarangogam
Sungsilhan naraui aellisu
2014 Gisooljadeul
Wooleonni
2013 Baewooneun baewooda
Deo webtoon : yego salin
Jeonguk norae jarang
Rolleokoseuteo
Sisun
Yeolhanshi
2011 Kawoonteudawoon
Kyeoljeongjeok hanbang
Noční rybolov
Saengsanghalhal
2009 Itaewon salinsageon
Marin boi
Národní reprezentace
2008 Agiwa na
2007 Paran jajeongeo
2006 Abeojiwa mariwa na
Hobhyeolhyeongsa nadoyeol
Janhoghan chulgeun
Urideului haenbokhan sigan
2005 Jambok geunmu
Jangnimeun museun kkumeul kkulkkayo
Miseuteo sokeurateseu
Nebohá paní Pomsta
Sonyeon, cheongooke gada
2004 Majimak neukdae
Vzpomínky na lásku
2003 Bomnalui gomeul johahaseyo?
Old Boy
Sachulgi
2002 Má je pomsta
2001 Waikiki beuradeoseu

TV seriály

2019 Bigishoo (TV seriál)
2018 Big poreseuteu (TV seriál)
Maseongeui kibbeum (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Bakdaerieui eunmilhan sasaenghwal (TV seriál)
Naeil geudaewa (TV seriál)
2015 Boolgoolui chayeosa (TV seriál)
Heelreo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (12)
2014 Gogyocheosewang (TV seriál)
Heelreo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Yeonaesepo (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Dandanhan gajok (TV seriál)
2008 Kangcheok deul (TV seriál)
2007 Taewangsasingi (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 두니아 : 처음 만난 세계 (TV pořad)
2017 Sumchongsa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky