foto

Michael Puttonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Held Hostage (TV film)
2008 Obr lidožrout (TV film)
2006 Love and Other Dilemmas
2003 Jinnah - On Crime: White Knight, Black Widow (TV film)
2001 Start v ohrožení
2000 Falešná hra
Tajní agenti Crash & Byrnes
Trixie
1999 Atomový vlak (TV film)
Bohatý je ten, kdo dává (TV film)
Smrtící selhání (TV film)
Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Hledání
Ulice hrůzy (TV film)
1997 Pan Magor
Smrtící asteroid (TV film)
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Kidnapping in the Family, A (TV film)
Night Visitors (TV film)
1994 Nesmrtelný (TV film)
1993 Kdopak to mluví 3
Konečné odvolání (TV film)
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
1992 Ďábelská frekvence
1991 Samé štěstí

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 25: Mizerové a svatoušci (S02E12)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Polarizující expres (S05E14)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Hůř už být nemůže (S04E19)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Spolek spravedlivých (S06E11)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bouře (S01E09)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Quality of Life (S01E03)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Hope Island (TV seriál)
Krutá říše (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve vězení (S02E03)
Milénium (TV seriál)
Siren (S02E17)
1997 Akta X (TV seriál)
Elegie (S04E22)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Dva (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Judge (S01E04)
Pilot (S01E01)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Nespavost (S02E04)
1993 Akta X (TV seriál)
Muž z Pentagonu (S01E02)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Čistě obchodní záležitost (S06E19)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky