foto

Mercè Pons

  • nar. 4.6.1966 (53 let)
    Arbúcies, Girona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La filla d'algú
2018 Miss Dalí
2016 La millor opció
2015 Darrera la porta
2012 Divoši
2009 A la deriva
Ens veiem demà
2007 Monstruo del pozo, El (TV film)
2006 Animals ferits
2004 Amor idiota
Iris
2002 Valentín
Valentýn
2000 Km. 0
Umřít (nebo ne)
1998 Něžnosti
1997 Actrius
Blasco Ibáñez (TV film)
1995 Atolladero
Puede ser divertido
1994 Proč to všechno
Souvenir
1993 Bufons i reis
La febre d'Or
1991 Nunca estás en casa
1990 Rateta, rateta

TV seriály

2015 Zoo (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1994 Makinavaja (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky