foto

A.I. Bezzerides

  • nar. 9.8.1908
    Samsun, Ottoman Empire
  • zem. 1.1.2007 (98 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1959 The Angry Hills
The Jayhawkers!
1955 A Bullet for Joey
Líbej mne až k smrti
1954 Track of the Cat
1953 Beneath the 12-Mile Reef
1952 Holiday for Sinners
1951 On Dangerous Ground
Sirocco
1949 Thieves' Highway
1947 Desert Fury
1942 Juke Girl

TV seriály

1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
1955 Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1949 Thieves' Highway - kniha
1940 Jezdci noci - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1951 On Dangerous Ground

Dokumentární

2005 Buzz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace