foto

Paul Peters

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2012 Intercept (TV film)
2010 The Ward
2006 Walker Payne
2005 Hádej kdo?
2004 Někdo to rád blond
2003 Mladý černý hřebec
Presumpce viny
2002 Hra o čas
Těžký zločin
2001 Zpátky na zem
2000 Jdi za svým srdcem
1999 P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
Prci, prci, prcičky
1998 Jediná správná věc
1997 Osm hlav v cestovní tašce
1996 Fantom
1995 Nevítaná návštěva
Operace Slon
1994 Lassie
1993 Přetržené řetězy (TV film)
Srdce temnoty (TV film)
Visions of Murder (TV film)
1992 Proces: Cena za vášeň (TV film)
Reportérka (TV film)
1991 Harley Davidson a Marlboro Man
Nezbytná tvrdost
1990 Kam s její mrtvolou
Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1989 Fear Stalk (TV film)
Malá monstra
1988 Baby M (TV film)
Lincoln (TV film)
1987 Láska nebeská
Země nikoho
1986 A Winner Never Quits (TV film)
Triplecross (TV film)
1985 Darebák
Just One of the Guys
Love on the Run (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
Second Thoughts
1980 Roadie

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
If Not Now, When? (S02E20)
Snowed In (S02E19)
Emergency Contact (S02E18)
další epizody (5)
2018 Doktoři (TV seriál)
The Dance (S02E09)
Heart in a Box (S02E08)
Trial & Error (S02E07)
další epizody (6)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Úplný reset (E01)
Salvation (TV seriál)
Coup de Grace (S01E10)
Patriot Games (S01E09)
From Russia, With Love (S01E08)
další epizody (9)
2016 Druhá šance (TV seriál)
2015 Powers (TV seriál)
2014 Satisfaction (TV seriál)
Stav ohrožení (TV seriál)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Sympathy for the Devil (S03E10)
Sucker Punch (S03E09)
The Game's Afoot (S03E08)
další epizody (15)
2012 Necessary Roughness (TV seriál)
All the King's Horses (S02E11)
Double Fault (S02E10)
Might as Well Face It (S02E09)
další epizody (11)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Goal Line (S01E12)
Baggage Claim (S01E11)
A Wing and a Player (S01E10)
další epizody (12)
2010 Lone Star (TV seriál)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace