foto

Paul Peters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2012 Intercept (TV film)
2010 The Ward
2006 Walker Payne
2005 Hádej kdo?
2004 Někdo to rád blond
2003 Mladý černý hřebec
Presumpce viny
2002 Hra o čas
Těžký zločin
2001 Zpátky na zem
2000 Jdi za svým srdcem
1999 P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
Prci, prci, prcičky
1998 Jediná správná věc
1997 Osm hlav v cestovní tašce
1996 Fantom
1995 Nevítaná návštěva
Operace Slon
1994 Lassie
1993 Přetržené řetězy (TV film)
Srdce temnoty (TV film)
Visions of Murder (TV film)
1992 Proces: Cena za vášeň (TV film)
Reportérka (TV film)
1991 Harley Davidson a Marlboro Man
Nezbytná tvrdost
1990 Kam s její mrtvolou
Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1989 Fear Stalk (TV film)
Malá monstra
1988 Baby M (TV film)
Lincoln (TV film)
1987 Láska nebeská
Země nikoho
1986 A Winner Never Quits (TV film)
Triplecross (TV film)
1985 Darebák
Just One of the Guys
Love on the Run (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
Second Thoughts
1980 Roadie

TV seriály

2020 Doktoři (TV seriál)
Burn It All Down (S03E20)
Support System (S03E19)
So Long, Dawn Long (S03E18)
další epizody (10)
2019 Doktoři (TV seriál)
Out for Blood (S03E09)
Woman Down (S03E07)
Nurses' Day (S03E06)
další epizody (16)
2018 Doktoři (TV seriál)
Tanec (S02E09)
Srdce v bedně (S02E08)
Pokus a omyl (S02E07)
další epizody (6)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Pandořina skříňka (E11)
Podivné spojenectví (E10)
Poslední šance (E09)
další epizody (10)
Salvation (TV seriál)
Spiknutí proti Americe (S01E13)
Pelyňkové proroctví (S01E12)
Všechno nebo nic (S01E11)
další epizody (12)
2016 Druhá šance (TV seriál)
2015 Powers (TV seriál)
F@#K the Big Chiller (S01E10)
Level 13 (S01E09)
Aha Shake Heartbreak (S01E08)
další epizody (5)
2014 Satisfaction (TV seriál)
...Through Resolution (S01E10)
...Through Revelation (S01E09)
...Through Security (S01E08)
další epizody (9)
Stav ohrožení (TV seriál)
World's Best Dad (E13)
This Wasn't Supposed to Happen (E12)
Best Laid Plans (E11)
další epizody (13)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Necessary Roughness (TV seriál)
Sympathy for the Devil (S03E10)
Sucker Punch (S03E09)
The Game's Afoot (S03E08)
další epizody (15)
2012 Necessary Roughness (TV seriál)
All the King's Horses (S02E11)
Double Fault (S02E10)
Might as Well Face It (S02E09)
další epizody (11)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Goal Line (S01E12)
Baggage Claim (S01E11)
A Wing and a Player (S01E10)
další epizody (12)
2010 Lone Star (TV seriál)
2009 Havárie (TV seriál)
The Pain Won't Stop (S01E13)
Ring Dings (S01E12)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
TF-36, Sprint Left, T-4 (S01E11)
The Future Is Free (S01E10)
Pissing in the Sandbox (S01E09)
další epizody (11)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
No Meringue (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky