foto

Ingrid Price

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Rhymes with Banana
2007 Racing Daylight
1998 The Invisible Man (TV film)
1996 Chasing the Dragon (TV film)
1994 Lassie
1990 When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Pulitzerova cena (TV film)
1986 Vengeance: The Story of Tony Cimo (TV film)

TV seriály

2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Maternal Instinct (S02E07)
The Mystery of the Dead Heat (S02E06)
The Mystery of the Watery Grave (S02E05)
další epizody (7)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Zapomeň na to (S05E08)
další epizody (10)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
Horká a studená (S04E08)
další epizody (10)
2011 Lights Out (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (12)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Alfa pes (S08E15)
Závažný případ (S08E14)
Vyřízený (S08E13)
další epizody (13)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Past (S07E22)
Poslední pomazání (S07E21)
Sousedská hlídka (S07E20)
další epizody (12)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nesmysl (S07E10)
Nesvázaný (S07E09)
Obrana a útok (S07E08)
další epizody (19)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Seriálová hvězda (S06E09)
Domácí válka (S06E08)
Prostá duše (S06E07)
další epizody (16)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyděšený k smrti (S05E09)
Zachránit si tvář (S05E08)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
další epizody (9)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Není láska nádherná? (S03E21)
Prsten a brož (S03E20)
Fíky pro starého pána (S03E19)
další epizody (12)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
Prorok (S03E08)
Vrah mezi námi (S03E07)
další epizody (23)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
Cesta k Bohu (S02E08)
Sestry (S02E07)
další epizody (19)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Spořádaný doktor (S01E09)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
další epizody (9)
2000 Deadline (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Vcítění (S01E01)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Tribeca (TV seriál)
1989 American Playwrights Theater: The One-Acts (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace