foto

Bill Gunn

  • nar. 15.7.1929
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 5.4.1989 (59 let)
    Nyack, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Da Sweet Blood of Jesus - původní scénář
1973 Ganja & Hess
1970 Anděl Levine
Pan domácí
Stop

Dokumentární

1974 The American Parade (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Losing Ground
1973 Ganja & Hess
1966 Penelope
1962 The Interns
1959 The Sound And The Fury

TV seriály

1984 Cosby Show (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
Nightmare (S01E10)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)

Dokumentární

1983 Montgomery Clift

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1980 Personal Problems
1973 Ganja & Hess
1970 Stop

Střihačská filmografie

Filmy

1980 Personal Problems

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace