foto

Phil Abramson

  • nar. 13.3.1933
    Omaha, Nebraska, USA
  • zem. 5.7.1987 (54 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1971 Le Mans

Kostymérská filmografie

Filmy

1971 Le Mans

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Lady Dynamite (TV seriál)
Kids Have to Dance (S02E07)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
No Me Gusta, Mami (S03E01)
2010 Kancl (TV seriál)
Whistleblower (S06E26)
2005 Médium (TV seriál)
I Married a Mind Reader (S01E11)
2004 O.C. (TV seriál)
The Goodbye Girl (S01E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace