foto

Dmitrij Žuravljov

  • nar. 17.5.1976 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ambivalentnosť
2015 Elixir

TV seriály

2015 Něpodsudnyje (TV seriál)
2013 Novaja žizň (TV seriál)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)
2010 Šachta (TV seriál)
Epiděmija (E06)
Vozvraščenije (E01)
Pautina (TV seriál)
Roman s ubijcej (S04E02)
2006 Tělochranitěl (TV seriál)
Krasnyj děd (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky