foto

Jelizaveta Šukova

  • nar. 10.9.1995 (24 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Novogodnij passažir (TV film)
2015 Šjopot

TV seriály

2018 Marusja (TV seriál)
2017 Cvet speloj višni (TV seriál)
Mať za syna (TV seriál)
Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Dolgi sovesti (TV seriál)
Gorodskaja rapsodija (TV seriál)
Muž s dostavkoj na dom (TV seriál)
Ně togo polja jagoda (TV seriál)
Za lučšej žizňu (TV seriál)
2015 Krasnaja koroleva (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
2014 Всё сокровища мира (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky