foto

Arlan Jay Vetter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Mládeži nepřístupno
2012 Tři moulové
2011 Hopelessly in June
Týden bez závazků
2007 Těsně vedle
2006 Hluboko pod kůží
2005 Bláznivá olympiáda
2002 Jako Mike
2000 Surviving Paradise
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
1996 Půlnoční peklo (TV film)
1995 Sleepstalker
Špatně hlídané sny
1994 Hodiny před smrtí
Test Tube Teens from the Year 2000
1992 Sexuální ozvěna

TV seriály

2019 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Secrets: Chapter Two: Just and Unjust (S02E12)
The Book of Secrets: Chapter One: Prodigal Son (S02E11)
The Book of Rebellion: Chapter Three: Angelitos Negros (S02E10)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Rebellion: Chapter Two: Gift of the Magi (S02E09)
The Book of Rebellion: Chapter One: Exodus (S02E08)
The Book of Blood: Chapter Three: The Sange (S02E07)
další epizody (20)
2008 Unhitched (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 Hopelessly in June

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace