foto

Aske Bang

  • nar. 1.4.1988 (32 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kursk
2017 3 ting
2016 Ježíškova rodina - v zemi elfů
Pokrevní bratrství
2015 Midtimellem
2014 Familien Jul
2013 Antboy
2012 Talenttyven
2011 Nic se mě nedotkne
Třídní sraz
2010 Pravda o mužích
2008 Lille soldat

TV seriály

2020 Badehotellet (TV seriál)
Alsang og hærværk (S07E04)
Sommer, See und Sonnenschein (S07E03)
Samarbejde (S07E02)
2019 Perfekte Steder (TV seriál)
Ind til benet (S03E06)
Jeg er lige her (S03E05)
Pausen (S03E04)
další epizody (6)
2018 Doggystyle (TV seriál)
København (S01E05)
Broke (S01E04)
Spasserpasser (S01E03)
další epizody (4)
Perfekte Steder (TV seriál)
Kommer du? (S02E06)
Vi connectede ikke (S02E02)
Resten af livet? (S02E01)
2017 Perfekte Steder (TV seriál)
Hvad venter du på? (S01E08)
Jeg har gjort noget dumt (S01E07)
Vi skal på safari (S01E04)
další epizody (4)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 2/2 (E10)
Vláda (TV seriál)
89 000 dětí (S02E01)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
2008 Album (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Silent Nights

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky