foto

Aske Bang

  • nar. 1.4.1988 (30 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kursk
2017 3 ting
2016 Ježíškova rodina - v zemi elfů
Pokrevní bratrství
2015 Midtimellem
2014 Familien Jul
2013 Antboy
2012 Talenttyven
2011 Nic se mě nedotkne
Třídní sraz
2010 Pravda o mužích
2008 Lille soldat

TV seriály

2018 Doggystyle (TV seriál)
2017 Perfekte Steder (TV seriál)
Hvad venter du på? (S01E08)
Jeg har gjort noget dumt (S01E07)
Vi skal på safari (S01E04)
další epizody (4)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Smrtící hra 2/2 (E10)
Vláda (TV seriál)
89 000 dětí (S02E01)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Silent Nights

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace