foto

Claus Gerving

  • nar. 2.9.1963 (55 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 V Polynésii jsou lidojedi
2011 Magi i luften
2008 Co nikdo neví
2007 Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
2006 Fidibus
2000 Italština pro začátečníky
Vypřáhni koně
1999 Dybt vand (TV film)
1998 Sami doma
1997 Orlí oko
Royal Blues
1996 Fridas første gang

TV seriály

2019 Den Som Dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2013 Dicte (TV seriál)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
Liv og legeme - del 1 (S01E07)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
89 000 dětí (S02E01)
2008 Deroute (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-15/99 (S01E01)
Skjulte spor (TV seriál)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
Olsen-bandens første kup (TV seriál)
Toast (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace