foto

Denise Coffey

  • nar. 12.12.1936 (82 let)
    Aldershot, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Bílá vdova
1980 Sir Henry na panství Rawlinson
1971 Percy
1970 Spusťte tu revoluci beze mne
1967 Daleko od hlučícího davu
1966 Dívka Georgy
1963 Doktor v nesnázích
Farewell Performance
What a Crazy World
1962 The Winter's Tale (TV film)
Valčík toreadorů
1961 Silent Weapon, The
1960 French Mistress, A

TV seriály

1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1991 Josie (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1988 Mr. Majeika (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Farrington of the F.O. (TV seriál)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)
Take a Chance (TV seriál)
1979 End of Part One (TV seriál)
Love Among the Artists (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1972 Rainbow (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 That's Your Funeral (TV seriál)
Two D's and a Dog (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
Girls About Town (TV seriál)
Hark at Barker (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 Do Not Adjust Your Set (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Stanley Baxter Show, The (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1990 Life of Python (TV film) - a.z.

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace