foto

Daphne Anderson

  • nar. 27.4.1922
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.1.2013 (90 let)
    Chichester, West Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Real Life
1982 Znamení květiny (TV film)
1972 Au Pair Girls
1963 Bitter Harvest
1962 Captain Clegg
1961 Anna Karenina (TV film)
1960 Snowball
1957 No Time for Tears
1956 The Chertsey Apprentice (TV film)
1955 A Kid for Two Farthings
1954 Buď, anebo
Laughing Anne
1953 The Two Bouquets (TV film)
Žebrácká opera
1951 Cloudburst
The Dark Man
1949 Trottie True

TV seriály

1992 Performance (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 The Sandbaggers (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Whitehall Worrier, The (TV seriál)
1965 The Mask of Janus (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
1959 Sunday's Child (TV seriál)
The Naked Lady (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
The Verdict Is Yours (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1951 The Eric Barker Half-Hour (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1949 Vic Oliver Introduces (TV pořad)
1946 Late Joys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace