foto

Elizabeth Kelly

  • nar. 29.5.1921 (98 let)
    Newcastle-upon-Tyne, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Nonstop párty
Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
1999 C. Cooksonová: Tilly Trotterová (TV film)
1998 Cider with Rosie (TV film)
1993 The Making of '...And God Spoke'
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)
1988 Nevyřešený případ
1980 Savage Hunt
1967 Magical Mystery Tour (TV film)

TV seriály

2004 Steel River Blues (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1987 Gemini Factor, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1973 Shabby Tiger (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Holly (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Sinners, The (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace