foto

Katie Wech

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Maturiťák

TV seriály

2017 Star (TV seriál)
May The Best Manager Win (S02E05)
2016 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
V rakvi (S07E11)
Poldové versus zombie (S07E03)
V minovém poli (S06E17)
2015 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Falešná identita (S06E11)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Past Lives (E19)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Traitor (E20)
Lucky (E16)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky