foto

Oscar Sabo

  • nar. 29.8.1881
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 2.5.1969 (87 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Bleib sauber, Liebling
Die fast verkrachte Reise (TV film)
1970 Kudammgeschichten (TV film)
Unternehmer (TV film)
1969 Die Ratten (TV film)
Dr. med. Fabian - Lachen ist die beste Medizin
Rat' mal, wer heut bei uns schläft...?
1967 Kaviar und Linsen (TV film)
1963 Die endlose Nacht
1961 Zwei unter Millionen
1960 Mystères d'Angkor - 1ère partie, Les
Mystères d'Angkor - 2ème partie, Les
1958 Das gab's nur einmal
Madeleine und der Legionär
1956 Die Christel von der Post
Le chemin du paradis
1955 Die Drei von der Tankstelle
1953 Damenwahl
1951 Eva im Frack
1950 Drei Mädchen spinnen
Wenn Männer schwindeln
1949 Wiener Mädeln
1948 Eine alltägliche Geschichte
1945 Das Leben geht weiter
1944 Ein schöner Tag
Familie Buchholz
Filharmonie
Hudbou za štěstím
Musik in Salzburg
Neigungsehe
1943 Gefährtin meines Sommers
Kolotoč života
Manželství v nebezpečí
Reise in die Vergangenheit
1942 5000 marek odměny
Das große Spiel
1941 Am Abend auf der Heide
Blutsbrüderschaft
Leichte Muse
Muž od plynu
Unser kleiner Junge
Ve stínu slávy
Über alles in der Welt
1940 Das leichte Mädchen
Der dunkle Punkt
Fahrt ins Leben
Falschmünzer
Golowin jde městem
Links der Isar - rechts der Spree
Slečna sekretářka
Tip auf Amalia
Verwandte sind auch Menschen
1939 Die Frau ohne Vergangenheit
Evtl. spätere Heirat nicht ausgeschlossen
In Sachen Herder contra Brandt
In letzter Minute
Milenka
Noc v hotelu Savoy
Onkel Fridolin
Silvesternacht am Alexanderplatz
Sommer, Sonne, Erika
Spaßvögel
Tchyně má vždycky pravdu
Umwege zum Glück
V těžkém podezření
Volání velkoměsta
Zwölf Minuten nach zwölf
1938 Der Fall Deruga
Frau Sylvelin
Steputat & Co.
Svatá lež
Urlaub auf Ehrenwort
1937 Das Bummelgenie
Der Prüfstein
Die göttliche Jette
Muži ve tmách
Steckbrief 606
1936 Das Hofkonzert
Der Zweck heiligt die Mittel
Die Ballmutter
Dunajské melodie
1935 Der blaue Diamant
Endstation
Frischer Wind aus Kanada
Liebesleute
Oberwachtmeister Schwenke
Verlieb Dich nicht am Bodensee
Wer wagt - gewinnt
1934 Anita v ráji (německá verze)
Erstens kommt es anders
Rosen aus dem Süden
Vídeňské povídky
1933 Der Läufer von Marathon
Die Unschuld vom Lande
Hochzeit am Wolfgangsee
Liebe muß verstanden sein
Lustige Kleeblatt, Das
Mädels von heute
Píseň slunce
Schüsse an der Grenze
Zwei im Sonnenschein
1932 Der Diamant des Zaren
Es wird schon wieder besser
Gitta entdeckt ihr Herz
1931 Der kleine Seitensprung
Die Blumenfrau von Lindenau
Die spanische Fliege
Er und sein Diener
Jedinou noc v ráji
Kabarett-Programm Nr. 3
Kabarett-Programm Nr. 5
Schön ist die Manöverzeit
1930 Die Lindenwirtin
Hampelmann, Der
1924 Gehetzte Menschen
1922 Der falsche Dimitri
Der falsche Prinz
Sie und die Drei
1917 Bummelstudenten
1915 Der Barbier von Flimersdorf
Kehre zurück! Alles vergeben!
1910 Die böse Schwiegermutter

TV seriály

1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1971 Familie Werner auf Reisen (TV seriál)
1964 Pension Spreewitz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace