foto

Frances White

  • nar. 1.11.1938 (81 let)
    Leeds, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 The Unknown Soldier (TV film)
1975 Secret Agent, The (TV film)
1971 Marie Stuartovna, královna Skotska
1966 Press for Time
1964 The Pumpkin Eater

TV seriály

2004 Prasátko Peppa (TV seriál)
The Courtroom (TV seriál)
2003 Trevor's World of Sport (TV seriál)
2002 Wild West (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 The Last Salute (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Harry's Mad (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
May to December (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Prince Regent (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Co provedeme s Claudiem? (E03)
Čekání pod křídly (E02)
Tak trochu vražda (E01)
Winter Warrior, The (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hirošima (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 Tellystack (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky