foto

Felicity Dean

  • nar. 24.1.1959 (59 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Wedding Video, The
2007 Stuart: Život pozpátku (TV film)
Střílej bez varování
2000 Poslední sexbomby (TV film)
1999 You're Dead...
1991 Eye of the Widow
1986 Studená válka
1985 Parní lázně
Revoluce
Water
1984 Success Is the Best Revenge
1983 The Blue Dress (TV film)
1981 Member for Chelsea, The (TV film)
1978 Son of Hitler
1977 Princ a chuďas

TV seriály

2007 Talk to Me (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Die Kinder (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1988 Hale and Pace (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
1979 The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E02)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2017 Alžběta I. a její nepřátelé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace