foto

Alex DiGerlando

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Debbie a její parťačky
2015 Chi-Raq
The Sea of Trees
2014 99 Homes
2013 The East
2012 Divoká stvoření jižních krajin
2011 Černý kůň
2009 O smyslu života
2008 Rakeťáci
2005 Black Wine

TV seriály

2018 Maniac (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 The OA (TV seriál)
Invisible Self (E08)
Empire of Light (E07)
Forking Paths (E06)
další epizody (8)
2014 Temný případ (TV seriál)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace