foto

Gillian Barge

  • nar. 27.5.1940
    Hastings, East Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.11.2003 (63 let)
    Ipswich, Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Money Kills
2003 Láska nebeská
2001 Charlotte Gray
1999 Strážní andělé (TV film)
1993 Question of Guilt, A (TV film)
1982 Král Lear (TV film)
1973 National Health, The

TV seriály

2002 Porota (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtelná bylina (S05E02)
2001 Armadillo (TV seriál)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Doktorka Willoughbyová (TV seriál)
1998 Supply & Demand (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Nezvaní hosté (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Černá věž (TV seriál)
1981 World's End (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace