foto

Howard Cummings

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Good Morning
2017 Loganovi parťáci
2015 Bez kalhot XXL
2013 Liberace! (TV film)
Vedlejší účinky
2012 Bez kalhot
2011 Nákaza
Zkrat
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
2009 Miluji tě, Beth Cooperová
2008 Město duchů
2007 Závan smrti
2006 Umění musí bolet
2005 Bohémové
2004 Tajemné okno
2002 Smoochy
2001 Co horšího se může stát?
2000 Příští správná věc
1999 Dvojí obvinění
1997 Vyvolávač deště
1996 Dlouhý polibek na dobrou noc
Spitfire Grill
Zpětná reakce
1995 Nebezpečná známost (TV film)
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
Obvyklí podezřelí
Skryté zlo
1994 Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
Foreign Student
1993 Chycen při činu (TV film)
Nebezpečně ozbrojen (TV film)
1992 Pat Metheny Group: More Travels
Proti její vůli (TV film)
1991 Vražedné myšlenky
1990 A Shock to the System
1989 Příznaky života
1988 Lemon Sky (TV film)
1986 On Valentine's Day
1982 Girls Nite Out

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
The Passenger (S02E10)
Vanishing Point (S02E09)
Kiksuya (S02E08)
další epizody (10)
2015 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
This Is All We Are (S02E10)
Pamatuješ na Moon Flower? (S02E09)
Mně dobře není (S02E08)
další epizody (10)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Courtship

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace