foto

Rick Butler

  • nar. 1952
    Plainfield, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Dirty Dancing (TV film)
2014 Láska jako blázen
2013 Bláznivé námluvy
Muž na míru
2008 Gigantický
2007 Debatéři
Flakes
2006 Hořká krajina
2005 The Naked Brothers Band: The Movie
2004 Obyčejní hrdinové
Stay Until Tomorrow
2003 Jen další příběh
Kill the Poor
Večeře s April
2001 18 Shades of Dust
Chelsea Walls
My X-Girlfriend's Wedding Reception
1999 The Tic Code
1996 Educating Matt Waters (TV film)

TV seriály

2017 Time After Time (TV seriál)
Picture Fades (E05)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Na nule (S05E13)
Heslo (S05E12)
Paralela (S05E11)
další epizody (13)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Ústav (S04E21)
Neznámá země (S04E20)
další epizody (12)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Místo původu (S04E08)
další epizody (22)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Lethe (S03E11)
The Devil's Share (S03E10)
The Crossing (S03E09)
další epizody (22)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Til Death (S02E08)
Critical (S02E07)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Super Ray je smrtelný! (S02E08)
Útěk ze Zámku (S02E07)
Případ vážné administrativní chyby (S02E06)
další epizody (5)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Stockolmský syndrom (S01E01)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The E.I.D. (E10)
The Apology Line (E09)
The Dentist (E08)
další epizody (9)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Náš člověk (S01E13)
Šílenství (S01E12)
Třetí jezdec (S01E11)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Spořádaný doktor (S01E09)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
další epizody (10)
2000 Deadline (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace