foto

Rick Butler

  • nar. 1952
    Plainfield, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Dirty Dancing (TV film)
2014 Láska jako blázen
2013 Bláznivé námluvy
Muž na míru
2008 Gigantický
2007 Debatéři
Flakes
2006 Hořká krajina
2005 The Naked Brothers Band: The Movie
2004 Obyčejní hrdinové
Stay Until Tomorrow
2003 Jen další příběh
Kill the Poor
Večeře s April
2001 18 Shades of Dust
Chelsea Walls
My X-Girlfriend's Wedding Reception
1999 The Tic Code
1996 Educating Matt Waters (TV film)

TV seriály

2019 The Enemy Within (TV seriál)
The Eye of Horus (E06)
Havana (E05)
Confessions (E04)
další epizody (5)
2017 Time After Time (TV seriál)
Picture Fades (E05)
Secrets Stolen (E04)
Out of Time (E03)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Na nule (S05E13)
Heslo (S05E12)
Paralela (S05E11)
další epizody (13)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Ústav (S04E21)
Neznámá země (S04E20)
další epizody (12)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Místo původu (S04E08)
další epizody (22)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Samaritán (S03E11)
Tanec s ďáblem (S03E10)
Na křižovatce (S03E09)
další epizody (22)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08)
Těžké rozhodnutí (S02E07)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Super Ray je smrtelný! (S02E08)
Útěk ze Zámku (S02E07)
Případ vážné administrativní chyby (S02E06)
další epizody (5)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Stockolmský syndrom (S01E01)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The E.I.D. (E10)
The Apology Line (E09)
The Dentist (E08)
další epizody (9)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Easy Is the Way (E13)
The Black Drop (E12)
Wasn't That Enough? (E11)
další epizody (13)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Náš člověk (S01E13)
Šílenství (S01E12)
Třetí jezdec (S01E11)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Spořádaný doktor (S01E09)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
další epizody (10)
2000 Deadline (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky