foto

Carlos Cardán

  • nar. 3.11.1932
    Ciudad Lerdo, Durango, Mexiko
  • zem. 17.7.2016 (83 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Euforia
2006 Bienvenido paisano
2005 Las viejas del patrón
2004 El mago
2003 Coyote 13
2002 Olvidados
2001 Otilia Rauda
2000 Cabecillas de la sierra
1999 Complices criminales
Fiera, La
Profeta, El
Sangre prisionera
Si nos dejan
Siete millones
1998 Y se hizo justicia 2
1994 El jinete de acero
Vagabunda
1991 Doble venganza
1990 El estrangulador de la rosa
Juan Nadie
Morir en el golfo
Rojo amanecer
1989 El jardín de la paz
Garra de tigre
Přistěhovalec
1988 Muertes anunciadas
Pasaporte a la muerte
1987 Fiera solitaria
1986 Robachicos
Y... se hizo justicia
Říše bohatství
1985 Contrato con la muerte
Escuadrón de la muerte, El
Ráfaga de plomo
1984 Muerte cruzó el río Bravo, La
1983 Dos matones, Los
Eréndira
Todo un hombre
1982 En la tormenta
Leyenda de amor, Una
Llámenme Mike
Valentín Lazaña
1981 Visita al pasado
1980 Tres de presidio
1978 Cronica roja
Látigo, El
Xoxontla
1977 Zrádci a mstitelé
1976 Apando, El
Chicano
Ley del monte, La
Poquianchis, Las
1974 Bestia acorralada, La
Kalimán en el siniestro mundo de Humanón
Pistolero del diablo
1973 Blue Demon y Zovek en La invasión de los muertos
1972 Kalimán, el hombre increíble
1971 Desalmados, Los
El jardín de la tía Isabel
Nido de fieras
Todo el horizonte para morir
1970 Cuerpazo del delito, El
Pancho Tequila
1969 Asesino enmascarado, El
El hombre de negro
Hijo pródigo, El
1968 Amores de Juan Charrasqueado, Los
Blue Demon contra las diabólicas
Dr. Satán y la magia negra
Dravec
El escapulario
La noche del halcón
Patrulla de valientes
Por mis pistolas
1967 Guerrillera de Villa, La

TV seriály

2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
2002 Así son ellas (TV seriál)
1997 Al norte del corazón (TV seriál)
1996 Con toda el alma (TV seriál)
1993 Peñón del Amaranto, El (TV seriál)
1991 Muchachitas (TV seriál)
1990 Yo compro esa mujer (TV seriál)
1989 Lo blanco y lo negro (TV seriál)
1986 Gloria y el infierno, La (TV seriál)
Hora Marcada (TV seriál)
Na křídlech orlů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace