foto

Anna Kristín Arngrímsdóttir

  • nar. 16.7.1948 (72 let)
    Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kámoš
2011 L7: Hrafnar, sóleyjar og myrra
2009 Bjarnfreðarson
2003 Njálssaga (TV film)
2001 Nic takového
Smích racků
2000 Andělé všehomíra
1998 Sporlaust

TV seriály

2017 Fangar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky