foto

Šintaró Sugawara

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Black kósoku
Ičigo no uta
The Warrior in White
2016 Sayonara Debussy: Pianist Tantei Misaki Yôsuke (TV film)
2014 Dr. Nurse Aid (TV film)
2013 Kyo no Hi wa Sayonara (TV film)

TV seriály

2019 Hakui no senši (TV seriál)
2018 Todome no kiss (TV seriál)
Todome no parallel (TV seriál)
2016 Rental kjúseišu (TV seriál)
Sekai iči muzukašii koi (TV seriál)
2015 Dokondžó Gaeru (TV seriál)
2014 Jowakutemo, katemasu (TV seriál)
2013 Nakuna, Hara-chan (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
2011 Q.P. (TV seriál)
Rokudenaši BLUES (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky