foto

Lucie Hecht

  • nar. 1994

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Pouštět draka (studentský film)
Schovka (studentský film)
Zubatá nekouše!
2017 Konzerva (studentský film)
Shoot (studentský film)
Žaludek světa
2016 Krvavý milenec (studentský film)
2015 Odjezd (studentský film)

Dokumentární

2020 Osudové lásky (TV seriál)
Anny a Max (E01)
2019 Hnůj vezdejší (studentský film)
M. R. Štefánik: Dobrodružný život legendy (TV film)
Peklo pod španělským nebem (TV film)
Proč se cítím jako kluk? (studentský film)
Trabantem z Indie až domů (TV seriál)
Úplně jiný Nepál (E06)
Hranice a pohřební hranice (E05)
Bohové, sex a bolavý zadek (E04)
2018 Iluze (studentský film)
2017 Tradice (studentský film)

Hudební videoklipy

2020 Tomáš Klus - Je doma máma? (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Konzerva (studentský film)
2016 Krvavý milenec (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Konzerva (studentský film)
2016 Krvavý milenec (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Konzerva (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 #noborders (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky