foto

Jean Alexander

  • nar. 11.10.1926
    Toxteth, Liverpool, Merseyside, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.10.2016 (90 let)
    Southport, Merseyside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Women of Coronation Street
1994 Audience with Ken Dodd, An (TV film)
1989 Aféra Profumo
1962 Po stopách trosečníků

TV seriály

2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1997 Adam's Family Tree (TV seriál)
Phoenix and the Carpet, The (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1964 Mary Barton (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Jacks and Knaves (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál) - herec, a.z.
Deadline Midnight (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.
2007 Coronation Street: The Webster Family Album (TV film)
2003 Coronation Street Secrets (TV seriál)
2002 10 Years of Heartbeat (TV film)

Host

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)
2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace