foto

Jean Anderson

  • nar. 12.12.1907
    Eastbourne, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.4.2001 (93 let)
    Edenhall, Cumbria, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Endgame (TV film)
1999 Šimon Mág
1997 Mrtvá a živá (TV film)
Žebrácká nevěsta (TV film)
1994 Vypráskaný Jemmy (TV film)
1993 Diana: Her True Story (TV film)
1992 Leon the Pig Farmer
1991 The Black Velvet Gown (TV film)
1988 Madame Sousatzká
1986 Good Doctor Bodkin-Adams, The (TV film)
1983 Screamtime
1979 The Lady Vanishes
1973 Cari genitori
1970 Rodinné pouto
1969 Run a Crooked Mile (TV film)
1967 Half a Sixpence
1966 The Heart of Midlothian (TV film)
1964 Silent Playground
The Three Lives of Thomasina
1962 Lisa
Valčík toreadorů
1961 Šetřte rákoskou
1959 SOS Pacific
Šalamoun a královna ze Sáby
1958 Heart of a Child
Zkáza Titaniku
1957 Robbery Under Arms
The Barretts of Wimpole Street
Šťastný Jim
1956 Ett kungligt äventyr
Město jako Alice
Secret Tent, The
1954 Lease of Life
1953 Dear Octopus (TV film)
Johnny on the Run
The Pleasure Garden
Time Bomb
1952 Brave Don't Cry, The
Shadow and Substance (TV film)
1951 Bílé chodby
High Treason
Life in Her Hands
Tomb with a View, A
1950 Seven Days to Noon
The Franchise Affair
1949 The Romantic Age
1948 Bond Street
Elizabeth of Ladymead
1947 The Mark of Cain

TV seriály

1997 Keeping Mum (TV seriál)
Nezvaní hosté (TV seriál)
1996 Family Money (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1994 Malý bílý koníček (TV seriál)
Přísně tajná mise (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Tonight at 8.30 (TV seriál)
Trenér (TV seriál)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
1972 Alberte (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 Fathers and Sons (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Codename (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Little Women (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
The ITV Play (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1967 Look and Read (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Buddenbrooks (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Lorna Doone (TV seriál)
Moonstrike (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
1961 Doctor Knock (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 African Patrol (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1998 Funny Women (TV film)
1951 Out Of True

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky