foto

Janine Duvitski

  • nar. 28.6.1952 (67 let)
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Angel
2005 Nový svět
2003 Mladí návštěvníci (TV film)
2002 Jak na věc
2000 I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story (TV film)
1997 Zrozeni z moře
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
1994 Giorgino
Šílenství krále Jiřího
1991 Came Out, It Rained, Went Back in Again (TV film)
1988 Number 27
Topení po číslech
1985 Nevěsta
1982 Misionář
1980 Black Stuff, The (TV film)
Breaking Glass
1979 Afternoon Off (TV film)
Drákula
Taxíkáři (TV film)
1978 Me! I'm Afraid of Virginia Woolf (TV film)
První velká vlaková loupež
1977 Žvahlav

TV seriály

2018 Benidorm (TV seriál)
Episode 9 (S10E09)
Episode 8 (S10E08)
Episode 7 (S10E07)
další epizody (9)
2017 Benidorm (TV seriál)
Episode 9 (S09E09)
Episode 8 (S09E08)
Episode 7 (S09E07)
další epizody (9)
2016 Doctor Thorne (TV seriál)
Houdini and Doyle (TV seriál)
The Monsters of Nethermoor (E06)
Benidorm (TV seriál)
Episode 7 (S08E07)
Episode 6 (S08E06)
Episode 5 (S08E05)
další epizody (7)
2015 Boy Meets Girl (TV seriál)
Benidorm (TV seriál)
Episode 7 (S07E07)
Episode 6 (S07E06)
Episode 5 (S07E05)
další epizody (7)
2014 Benidorm (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
další epizody (7)
2013 Crackanory (TV seriál)
Plebs (TV seriál)
2012 Zápisky mladého doktora (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Benidorm (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
Episode 5 (S05E05)
další epizody (7)
2011 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2010 This Is Jinsy (TV seriál)
2009 Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Benidorm (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Padesát lodí (S02E01)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Trapič třídy (S01E02)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt darebáka (S01E03)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
Waiting for God (TV seriál)
1989 Mornin' Sarge (TV seriál)
1988 This Is David Lander (TV seriál)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Murder at the Wedding (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
1971 Keep It in the Family (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
2000 I Love a 1970's Christmas (TV film)
1998 Funny Women (TV film)
1975 Arena (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace