foto

Jean-Pierre Dusséaux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2007 Adriana a já (TV film)
2006 Hé M'sieur! - Des yeux pour entendre (TV film)
Test lásky (TV film)
2005 Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
Mademoiselle Navarro (TV film)
Mes deux maris (TV film)
2003 Agathe (TV film)
Le Prix de l'honneur (TV film)
Par amour
Zéro défaut
2002 Enfant éternel, L' (TV film)
Grande brasserie, La (TV film)
2001 Objectif bac (TV film)
2000 L'avare (TV film)
Roule routier (TV film)
Toutes les femmes sont des déesses (TV film)
1999 Le mariage forcé (TV film)
1998 Femme du veuf, La (TV film)
Les fourberies de Scapin (TV film)
Tartuffe ou L'imposteur (TV film)
1997 Les précieuses ridicules (TV film)

TV seriály

2015 Une chance de trop (TV seriál)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
2005 Hommes de coeur, Les (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
Louise et les marchés (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace