foto

Dan Curtis

  • nar. 12.8.1927
    Bridgeport, Connecticut, USA
  • zem. 27.3.2006 (78 let)
    Brentwood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Temné stíny - původní scénář
1996 Trilogy of Terror II (TV film)
1976 Burnt Offerings
1975 Masakr v Kansas City (TV film)
1968 Dead of Night: A Darkness at Blaisedon (TV film)

TV seriály

1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Naši otcové (TV film)
Saving Milly (TV film)
1998 Milostný dopis (TV film)
1996 Trilogy of Terror II (TV film)
1993 Mladej a já
1992 Narušitelé (TV film)
1980 Long Days of Summer, The (TV film)
1979 Express to Terror (TV film)
Mrs. R's Daughter (TV film)
The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
1977 Curse of the Black Widow (TV film)
Dead of Night (TV film)
1976 Burnt Offerings
1975 Masakr v Kansas City (TV film)
Trilogy of Terror (TV film)
1974 Dracula (TV film)
Great Ice Rip-Off, The (TV film)
Kelly zvaný Samopal (TV film)
Turn of the Screw, The (TV film)
Vlčí vytí (TV film)
1973 Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Night Strangler, The (TV film)
The Norliss Tapes (TV film)
1971 Night of Dark Shadows
1970 House of Dark Shadows

TV seriály

1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Dokumentární

2004 War & Remembrance: Behind the Scenes
1991 Dark Shadows: Behind the Scenes

Producentská filmografie

Filmy

1998 Milostný dopis (TV film)
1978 When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
1977 Dead of Night (TV film)
1976 Burnt Offerings
1975 Masakr v Kansas City (TV film)
Trilogy of Terror (TV film)
1974 Dracula (TV film)
Great Ice Rip-Off, The (TV film)
Kelly zvaný Samopal (TV film)
Turn of the Screw, The (TV film)
Vlčí vytí (TV film)
1973 Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Night Strangler, The (TV film)
The Norliss Tapes (TV film)
The Picture of Dorian Gray (TV film)
1972 The Night Stalker (TV film)
1971 Night of Dark Shadows
1970 House of Dark Shadows

TV seriály

1983 Vichry války (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace