foto

Sandy Howard

  • nar. 1.8.1927
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 16.5.2008 (80 let)
    Woodland Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Vice Squad
1967 Caccia ai violenti
Jack of Diamonds

TV seriály

1959 Police Station (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1967 Caccia ai violenti
1966 Gammera the Invincible
1964 Diary of a Bachelor
1958 Tarzan and the Trappers

TV seriály

1959 Police Station (TV seriál)
1954 Howdy Doody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky