foto

Olga Ševčenko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Pomoščnica (TV film)
2010 Rita (TV film)
2007 Polnoje dychanije

TV seriály

2016 Děduška (TV seriál)
2012 Polosatoje sčasťje (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Vorovka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace