foto

Andrej Savosťanov

  • nar. 10.5.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bystreje, čem kroliki
2006 Geroj našego vremeni
2005 Apokrif: Muzyka dlja Petra i Pavla
Státní rada
2002 Antikiller
2000 Brat 2
Puberta
1998 Lazebník sibiřský
1993 Lichaja paročka

TV seriály

2018 Lapsi (TV seriál)
2015 Orlova i Alexandrov (TV seriál)
2014 Kodex česti (TV seriál)
Bespokojnyj sosed (S07E32)
Na reke (S07E31)
Labirint pamjati (S07E30)
další epizody (32)
2013 Kodex česti (TV seriál)
Grabitěli (S06E24)
Železobetonnyj argument (S06E23)
Těorija myšelovki (S06E22)
další epizody (24)
2011 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Vykup (S02E04)
Čužaja zemlja (S02E02)
Kodex česti (TV seriál)
Sekretnoje oružije (S05E08)
Džoker (S05E07)
Falsifikacija (S05E06)
další epizody (8)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
Zvonok s togo sveta (S04E07)
Pokušenije na kandidata (S04E06)
další epizody (8)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Koleso zakona (S03E08)
Smerti vopreki (S03E07)
Klub brošennych žen (S03E06)
další epizody (8)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Bankiry predpočitajut umereť (S02E06)
Korporacija (S02E05)
Embargo na ženščin (S02E04)
další epizody (5)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Nočnyje volki (S01E07)
Čjornaja komnata (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2016 Děduška (TV seriál)
Svodnyje sjostry (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
Zabuď meňa, mama! (TV seriál)
Zabytaja ženščina (TV seriál)
Ťošča-komandir (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace