foto

Antonina Papernaja

  • nar. 1.6.1990 (30 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V zoně dostupa ljubvi
2015 Vo imja ljubvi (TV film)

TV seriály

2020 Stažjory (TV seriál)
2019 Filatov (TV seriál)
2018 Odna lož na dvoich (TV seriál)
2017 Otčij bereg (TV seriál)
2016 Děduška (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
2013 Ottěpel (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky