foto

Oleg Garbuz

  • nar. 21.9.1970 (49 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vojna. Ostaťsja čelovekom
Zloumyšlennica (TV film)
2016 Red Dog
Vselenskij zagovor
2011 Eta ženščina ko mně (TV film)
2010 Masakra
2003 Kidněpping

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Cvet speloj višni (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Kuda uchoďat doždi (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Muž s dostavkoj na dom (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Prošče parenoj repy (TV seriál)
Vyjti zamuž ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Pod znakom luny (TV seriál)
Zemljak (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2009 Sjomin (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky