foto

Ján Kováčik

  • nar. 6.3.1927
    Handlová, Slovensko, Československo
  • zem. 11.9.2016 (89 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Pod vŕbou (TV film)
1992 Janko Gondášik (TV film)
1991 Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Piata pečať (TV film)
Spomalený úder (TV film)
1988 Dunajské rozprávky (TV film)
1985 Krvavé klinčeky (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
1984 Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Saša (TV film)
1979 Frndolína (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
Zlatý zmok (TV film)
1978 Bendžo kvintet (TV film)
Spoločný menovateľ (TV film)
1977 Zlaté klasy (TV film)
1976 Krátký život
Sokovia (TV film)
1974 Deň, ktorý neumrie
Sezam,otvor sa! (TV film)
Smrť v kufri (TV film)
Vír (TV film)
Šuster, drž sa kopyta! (TV film)
1972 Krčmársky král' (TV film)
1966 Akcia Strasser
Tango pre medveďa
1964 Pre mňa nehrá blues
1963 Toreador (TV film)
1962 Boxer a smrť
Hra bez lásky (TV film)
1961 Bratia
1956 Nie je Adam ako Adam
1952 Mladé srdcia

TV seriály

2001 Černí andělé (TV seriál)
Červená karta (E01)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Divadelní záznam

1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1988 Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
1987 Vidiecka lady Mackbeth (divadelní záznam)
1981 Drotár (divadelní záznam)
1969 Čudný pár (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky