foto

Karin Steger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál) - vyp.
2013 Universum History (TV seriál) - vyp.
2012 Universum: Wüstenschiffe - Von Kamelen und Menschen (TV film)
2011 Termiti: Zdatní stavitelé (TV film) - vyp.
2008 Balkan Express (TV seriál) - vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace