foto

Andrej Krasavin

  • nar. 4.12.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Moj čužoj rebenok
Pocelujev most
2012 Petrovič (TV film)
2007 God Zolotoj rybki

TV seriály

2018 Graždanskaja žena (TV seriál)
2015 Zatmenije (TV seriál)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Kraža (S04E16)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Istočnik informacii (S07E23)
Mstitěl (S07E14)
Podstava (S07E11)
další epizody (4)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky