foto

Marius Müller-Westernhagen

  • nar. 6.12.1948 (71 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Der Madonna-Mann
Deshima
1985 Der Schneemann
1982 Der Mann auf der Mauer
1980 Mosch
Theo proti celému světu
1979 Geteilte Freude (TV film)
Mörder, Der
Patriotka
Tote bin ich, Der
Treu und Redlichkeit (TV film)
1978 Der Gehilfe (TV film)
Druhé probuzení Christy Klagesové
Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
Ein Sommertagstraum (TV film)
Klaras Mutter (TV film)
1977 Aufforderung zum Tanz (TV film)
1976 Rosaura kam um zehn (TV film)
Sladek oder Die schwarze Armee (TV film)
Tatort - Transit ins Jenseits (TV film)
Verlorenes Leben
1975 Ein deutsches Attentat (TV film)
1974 Supermarket
1973 Liebe mit 50 (TV film)
1972 Die Nacht ist nicht allein zum Schlafen da (TV film)
Ich weiß nicht, was soll es bedeuten... (TV film)
1971 Hurra, bei uns geht's rund
La Femme, le Mari et la Mort oder Über die Schwierigkeiten, seinen Mann umzubringen (TV film)
1970 Flirt
Minister und die Ente, Der (TV film)
1969 Harakiri Whoom (TV film)
Nachrichten aus der Provinz (TV film)
Umschulung (TV film)
1968 Heim und Herd (TV film)
Ostern (TV film)
Unfall, Der (TV film)
1965 Das große Ohr (TV film)
Trilltrall und seine Brüder (TV film)
1964 Die Truhe (TV film)
Die höhere Schule (TV film)
Duell, Das (TV film)
Nebeneinander (TV film)
Sechs Personen suchen einen Autor (TV film)
1963 Die Chorjungen von St. Cäcilia (TV film)

TV seriály

1981 Bananas (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Schreib ein Stück (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Westernhagen – Das Pfefferminz-Experiment (TV film)
2018 Sympathisanten - Unser Deutscher Herbst
2016 Westernhagen! - Die Doku (TV film)
2003 Příběh pop music a politiky (TV seriál)
1996 Keine Zeit

Koncert

2016 Westernhagen - MTV Unplugged (koncert)

Skladatelská filmografie

Filmy

1978 Klaras Mutter (TV film)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1984 Is' was, Kanzler

Host

TV pořady

2009 Die Oliver Pocher Show (TV pořad)
2007 Inas Nacht (TV pořad)
2006 Schlag den Raab (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
José Carreras Gala (TV pořad)
1989 Geld oder Liebe (TV pořad)
1985 Känguru (TV pořad)
1982 Na sowas! (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1971 Disco (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)
1964 Die fröhliche Weinrunde (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky