foto

Kate Twa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Orchard
2000 Karanténa (TV film)
We All Fall Down
1999 Fenomén Y2K (TV film)
1997 Andělé (TV film)
1996 Kidnapping in the Family, A (TV film)
Velký tyran
1995 Devotion

TV seriály

2005 Mrtvá zóna (TV seriál)
Babble On (S04E09)
2003 Alienated (TV seriál)
2000 Just Deal (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Proud vědomí (S03E05)
1995 Akta X (TV seriál)
Přítmí (S02E23)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Opačné pohlaví (S01E14)
1991 The Commish (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Orchard

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Orchard

Producentská filmografie

Filmy

2016 The Orchard

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky