foto

Karina Andolenko

  • nar. 20.9.1987 (32 let)
    Charkov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kitajskij Novyj god
2016 Posle těbja
2015 Moděl sčastlivoj žizni (TV film)
2012 Millioner (TV film)
Novogodňaja žena (TV film)
Vasilki dlja Vasilisy (TV film)
2011 Arifmetika podlosti (TV film)
Poceluj skvoz stěnu
Rejder
Vykoupení
Žažda (TV film)
2010 Rjabinovyj vals
Silnaja slabaja ženščina (TV film)

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Čužaja krov (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Komanda B (TV seriál)
Zolotaja Orda (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
2014 Pěrevodčik (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Tolko ty (TV seriál)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
2010 Ochotniki za karavanami (TV seriál)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky