foto

Suzanne Danielle

  • nar. 14.1.1957 (62 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Trouble with Spies, The
1982 The Boys in Blue
1980 Flash Gordon
Sir Henry na panství Rawlinson
1979 Arabské dobrodružství
The Golden Lady
1978 Carry On Emmannuelle
Divoké husy
The Stud

TV seriály

1982 Jane (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zabiják s dlouhou rukou (S01E04)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace