foto

Serena Gordon

  • nar. 3.9.1963 (54 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Tanečnice
2005 Obhájce smrti (TV film)
2000 The House of Mirth
1999 Kouzelná zahrada
1998 Speak Like a Child
1997 Diana & Me
1995 Zlaté oko
1993 Jezdci (TV film)
Tančící královna (TV film)
1989 Shell Seekers, The (TV film)
Síla vůle (TV film)
1988 Tumbledown (TV film)
1987 Maurice
Okovy slávy (TV film)

TV seriály

2016 Marcella (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2008 Milenky (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Midsomer Life (S11E04)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Obchod se smrtí (S05E01)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
Other People's Children (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1996 Insiders (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Strašidelné příběhy (TV seriál)
1994 House of Windsor, The (TV seriál)
99-1 (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
A Tale of Two Cities (TV seriál)
Dokud se nesejdeme (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 The New Statesman (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

1999 Making of 'Aristocrats', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace