foto

William F. Matthews

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1994 Mafiánský synek
1992 Kapitán Ron
1991 Křik
Muž na ženění
1989 Anatomie pana člověka
Cranium Command
Karate Kid 3
1988 Caddyshack II
Hot to Trot
1987 Three O'Clock High

TV seriály

2000 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Óda na radost (S10E27)
Předposlední (S10E26)
Mám z vás radost... vážně (S10E25)
další epizody (15)
1999 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Devět lehce našlehaných žloutků (S10E12)
Sourozenecké veselí (S10E11)
Co je ve jménu (S10E10)
další epizody (21)
1998 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Maratonec (S09E10)
Následující možnosti (S09E09)
Vrátil jsem se, protože (S09E08)
další epizody (28)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Santa ví (S08E14)
Komická výpomoc (S08E13)
Skuteční přátelé (S08E12)
další epizody (14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky