foto

Rick Hurst

  • nar. 1.1.1946 (71 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Návrat vraždících bestií
2001 Hadí stisk
Suckers
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1999 Kdekoli, jen ne tady
1997 Auto na útěku (TV film)
Dukes of Hazzard: Reunion!, The (TV film)
1996 Pistol Pete (TV film)
1993 S nasazením života
1989 Karate Kid 3
Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
Ocelové magnólie
Super sázka
1988 Pozemšťanky jsou lehce k mání
1986 Blue City
Last Precinct, The (TV film)
Šakalové
1981 Stát se opicí
1980 Valentine Magic on Love Island (TV film)
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV film)
1978 Big Bob Johnson and His Fantastic Speed Circus (TV film)
Kocour z vesmíru
1977 Legend of Frank Woods, The
1976 Tunnel Vision
1975 Blue Knight, The (TV film)
Keep Off My Grass!
W.W. and the Dixie Dancekings
1974 It's Good to Be Alive (TV film)
Night Games (TV film)
1973 Executive Action
1972 Postrach na kolečkových bruslích

TV seriály

2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Good Grief (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Dospívání (S04E01)
1989 Family Matters (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
227 (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
On the Rocks (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Chopper One (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Paper Moon (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace